Lån uden sikkerhed

Såfremt man vælger at låne penge i banken fremfor at låne penge online, vil de ved større lånebeløb som regel kræve en eller anden form for sikkerhed for at tilbyde lånet til dig. At være nødsaget til at stille sikkerhed for et lån betyder helt konkret, at man eksempelvis sætter sin bil, sit hus eller en anden værdifuld ejendom i pant for det pågældende lån, og det er altså bankens sikkerhed for at få deres penge igen, såfremt du skulle blive forhindret i at betale lånet tilbage igen af den ene eller anden grund. Så hvis lånet misligholdes, kan banken kræve din bil eller sælge dit hus, og du kan således i yderste tilfælde risikere at gå fra hus og hjem, hvis du ikke overholder den pågældende aftale ved et lån.

Man bør i forbindelse med dette huske på, at et lån sagtens kan løbe over rigtig mange år, og at mange uforudsete situationer kan forekomme i løbet af et liv, som måske ændrer din finansielle situation samt din mulighed for at betale af på lånet. Såfremt man skulle ende i en sådan situation, er det ganske enkelt betryggende at vide sig sikker på, at man ikke også yderligere er tvunget til at kæmpe med banken, der blot presser på for at kunne få deres penge igen. Der er naturligvis en åbenlys årsag til, hvorfor banker udbyder lån med sikkerhed. De driver jo en forretning, hvor de har rigtig mange penge på spil – helt op til flere millioner – og især efter finanskrisen er de blevet langt mere påpasselige med dette – så lån med sikkerhed er ganske enkelt bankernes sikkerhedsnet, så det aldrig kan ende helt galt for dem.

Lånefirmaerne på nettet tilbyder til gengæld lån uden sikkerhed, hvilket vil sige, at vælger du at låne penge online, er du ikke nødsaget til at stille sikkerhed i hverken bil, hus, lejlighed eller noget helt fjerde.

Hvordan finder jeg billige lån uden sikkerhed?

billige lån uden sikkerhedHer hos expresslån.dk kan du finde en masse information om billige og hurtige lån uden sikkerhed, som du har mulighed for at søge om online. Det har i lang tid været utroligt populært at optage lån uden dokumentation online, hvilket har medført, at der er en masse danske låneudbydere, der kan give dig fordelagtige tilbud.

Hvem kan låne uden sikkerhed og dokumentation?

Det gælder som udgangspunkt, at samtlige danske statsborgere over 18 år, som er bosiddende i Danmark, kan søge om at låne penge uden sikkerhed. Det er desuden værd at nævne her, at det altid er uforpligtende at søge om lån, hvorfor du sagtens kan vælge at indhente flere lånetilbud på én gang, så du bedre kan danne dig et samlet overblik over, hvor du kan låne penge billigst. Det tager typisk ikke mere end et par minutter at indhente disse tilbud, da du blot skal udfylde den obligatoriske låneformular, og herefter modtager du svar på e-mail inden for ganske få minutter.

Hvilke lån uden sikkerhed findes der?

Der findes rigtig mange hurtige lån uden sikkerhed på det danske lånemarked, såsom privatlån, erhvervslån samt kviklån, og vi vil i det følgende uddybe de forskellige lånetyper, så du kan blive klogere på, hvilken type der passer bedst til dig og dine ønsker.

– Privatlån uden sikkerhed

Et privatlån uden sikkerhed er egentlig bare det, de fleste mennesker kender som et ganske almindeligt lån, hvad end det er et kviklån eller et forbrugslån. Med et hurtigt privatlån kan du få pengene ind på din bankkonto i løbet af ganske få timer, da mange online udbydere godkender dig som låntager inden for blot 15 minutter, og i mange tilfælde vil du have pengene til rådighed allerede samme dag, hvor du har ansøgt om lånet. I forbindelse med et privatlån skal det nævnes, at du bør have rigtig godt styr på, hvordan du har tænkt dig at tilbagebetale pengene, da dette påvirker, hvor lang en løbetid du bør vælge, og dette har i sidste ende betydning for, hvor dyrt lånet ender med at blive samlet set.

– Erhvervslån uden sikkerhed

Der er rigtig mange fordele ved et erhvervslån uden sikkerhed, og her kan bl.a. nævnes, at du eksempelvis får et større økonomisk råderum, så du får mulighed for at træffe beslutninger, uden at du nødvendigvis behøver at gå på kompromis. Det kan således være en stor hjælp inden for eksempelvis driftsfinansieringen, ift. indfrielse af dyre gældsposter eller som indskud til nye projekter eller aktiviteter i virksomheden. Yderligere kan et erhvervslån uden sikkerhed være den ideelle løsning for dig, der står og mangler penge til at kunne starte en virksomhed.

Det kan i forbindelse med dette være en rigtig god idé at sammenligne de muligheder, du har, før du træffer den endelige beslutning om et erhvervslån uden sikkerhed, og her kan vi hos expresslån.dk være dig behjælpelig. Du skal blot indtaste det beløb, du ønsker at låne, samt den ønskede løbetid, hvorefter du vil få en samlet og overskuelig oversigt over de udbydere, som lever op til dine krav og betingelser.

– Kviklån uden sikkerhed

Med et kviklån uden sikkerhed som dem du finder på Kviklån.com kan du hurtigt og nemt låne penge, da det således ikke er et krav, at du eksempelvis ejer fast ejendom. Der er tale om en hurtig og enkel låneproces, og herudover kan hele processen sågar foregå online. Du bliver således ikke holdt ansvarlig for, hvad du har tænkt dig at bruge dine penge på, da kviklånsudbydere har fuld forståelse for, at årsagen til lånet er en privat sag. Såfremt du ender i en situation, hvor du akut står og har brug for penge, vil et kviklån uden sikkerhed være den ideelle løsning, da du her får svar på din låneansøgning inden for ganske få timer, og såfremt låneudbyderen godkender dig som låntager, vil pengene blive overført til din konto i løbet af ganske få dage. Der findes således ikke nogen nemmere vej til penge end ved at vælge et kviklån uden sikkerhed.

Hvad er fordelene ved at låne uden sikkerhed?

lån - fordeleI løbet af de seneste par år er lån uden sikkerhed blevet meget populære på nettet, da det som sagt gør hele ansøgningsprocessen nemmere, fordi du slipper for at tale med bankrådgivere osv., før du kan blive godkendt til lånet. Det er således nemmere at blive godkendt til et online lån uden sikkerhed sammenlignet med de traditionelle banklån, og herudover risikerer du hverken hus eller bil, såfremt det af den ene eller anden årsag skulle gå galt.

Hvad er ulemperne ved at låne uden sikkerhed?

Der er dog også visse ulemper i forbindelse med at låne penge uden sikkerhed, og der er især én ulempe, der er værd at nævne, og det er renten. Renten vil nemlig blive markant højere, når du låner uden sikkerhed, fordi låneudbyderen løber en større risiko. Når en udbyder skal kreditvurdere dig og tilbyde dig en rente for det pågældende lån, sker det ud fra en samlet vurdering af, hvor risikabel du er som låner – sagt på en anden måde; hvor stor risikoen er for, at du ikke kommer til at tilbagebetale pengene til aftalt tid. Jo større denne risiko er, jo højere rente vil du naturligvis få, da udbyderen løber en større risiko uden sikkerhed, fordi de ikke kan tage pant i nogle af dine værdier. Lån uden sikkerhed vil altså til hver en tid medføre højere låneomkostninger.