Lån penge 18 år

Det er langt fra alle danske låneudbydere, der tillader, at 18-årige kan optage et lån – hvad end der er tale om kviklån 18 år eller sms lån 18 år. Der er dog stadig en hel del forskellige muligheder for at optage et lån, og du kan nedenfor se en liste over lån 18 år, hvor du endda i de fleste tilfælde allerede har pengene på din bankkonto dagen efter.

Men er et lån som 18-årig nu også en nødvendighed? For en hel del 18-årige kan det faktisk være nødvendigt at låne penge for at komme videre i tilværelsen – det kan være, at man er flyttet hjemmefra i en tidlig alder, og det vil naturligvis koste en hel masse penge at flytte. Det kan også være, at man skal starte på en videregående uddannelse, og en studiestart kræver som meget bekendt rigtig mange penge. Det bedste ville naturligvis være, hvis du havde en opsparing, så du kunne få dækket dine behov – dog er det de færreste 18-årige, der har sparet op i løbet af deres liv. Herudover kan du også vælge at låne penge hos forskellige familiemedlemmer, da dette klart vil være det nemmeste og billigste for dig. Men her er det naturligvis ikke alle familier, der kan hjælpe deres børn økonomisk, og endelig vil et lån ved venner nok også være højst usandsynligt. Dine venner har som regel samme økonomi som dig selv, og såfremt de havde en større opsparing, ville de sikkert vælge at investere disse penge i deres egen fremtid. Netop derfor er der rigtig mange unge mennesker på 18 år, der bruger et hurtigt kviklån eller sms lån for at komme videre med deres liv.

Kviklån til 18-årige

lån 18 årKviklån giver dig mulighed for hurtigt at få penge ind på din bankkonto, og kviklån er som regel lån i størrelsen fra 500 kr. og helt op til 10000 kr., og endelig tager det kun ganske få minutter at optage denne type lån. På listen ovenfor giver vi dig et hurtigt og nemt overblik over dine muligheder, og når du først har søgt om et kviklån 18 år, får du oftest besked på, om du har mulighed for at låne pengene, inden for blot ganske få minutter. Du kan også med fordel tage et kig på Kviklån.com får yderligere lånemuligheder. I langt de fleste tilfælde har du pengene på din bankkonto dagen efter, men i nogle tilfælde kan du have pengene allerede samme dag. Kviklån 18 år er altså hurtige penge på din konto, såfremt du akut står og mangler dem til noget bestemt – det kan eksempelvis være en ny cykel, PC, smartphone eller noget helt fjerde.

Kviklån adskiller sig fra de ganske almindelige banklån ved, at du ikke bliver spurgt nærmere ind til, hvad du egentlig har tænkt dig at bruge pengene på, eller hvordan du vil garantere, at pengene bliver tilbagebetalt til aftalt tid. Det kræver desuden ingen sikkerhed at tage lån som disse, men du bør naturligvis tænke dig om og vælge lige akkurat det kviklån, der passer bedst til dig og den situation, du befinder dig i her og nu. Endelig skal det nævnes, at når du tager et kviklån som 18-årig, er det en rigtig god idé at kunne tilbagebetale pengene hurtigst muligt. Grunden til dette er, at renten som regel vil være en smule højere sammenlignet med et ganske almindeligt banklån, og det vil derfor være en rigtig god idé at lægge en plan for, hvordan du har tænkt dig at betale pengene tilbage igen hurtigst muligt. Kviklån kan nemlig gå hen og blive rigtig dyre, hvis du ikke har lagt en holdbar plan.

Sms lån til 18-årige

Når du fylder 18 år, har du også mulighed for at optage et såkaldt sms lån, men her er det en god idé at vurdere, om det nu også er smart, da mange af disse lån har en kort løbetid, og oftest skal du desuden tilbagebetale dem inden for blot 30 dage. Et sms lån kan være en rigtig stor hjælp til eksempelvis køb af en ny computer, studiebøger osv., men du skal i forbindelse med dette blot huske på, at såfremt du ikke betaler pengene tilbage i tide, risikerer du at komme til at skulle betale rigtig høje renter. Dog kan et sms lån 18 år være den ideelle løsning til dig, der er på udkig efter en kortfristet løsning, da der her ikke er nogen oprettelsesgebyrer, der skal betales.

Sms lån 18 år var et af de første online lån, der blev lanceret på det danske lånemarked. Det har dog i perioder fået en masse dårlig omtale i mederne, hvilket bl.a. skyldes, at mange unge mennesker endte i RKI og med en stor gæld ved at optage sms lån. Men i løbet af de seneste par år gælder det dog, at langt de fleste unge mennesker forstår at styre deres økonomi med hård hånd. Det kan dog være svært at finde billige sms lån 18 år, da der sjældent er de helt store forskelle i de forskellige udbyderes tilbud. Men såfremt du vil sikre dig, at du ikke bliver snydt, og at du får fingrene i det billigste og det mest fordelagtige lån, er du nødsaget til at sammenligne tilbuddene med hinanden. Det gør du først og fremmest ved at indhente flere forskellige lånetilbud fra udbyderne, og her er det en god idé, at man som minimum indhenter op til tre forskellige tilbud. Mange unge mennesker har i forbindelse med dette rigtig svært ved at gennemskue, hvordan man kan aflæse forskellene på lånene, da det ikke blot er renten, der er væsentlig, men ligeledes gebyrerne. For at gøre dette mere lige til, har man indført begrebet ÅOP, der står for årlige omkostninger i procent. Samtlige danske låneudbydere er forpligtet til at meddele om lånets ÅOP, og her gælder det, at lånet med den laveste ÅOP naturligvis er det billigste lån for dig at optage. Man bør dog i forbindelse med ÅOP være særligt opmærksom på, at det naturligvis ikke er muligt at sammenligne lån med forskellige forudsætninger, så for at kunne anvende ÅOP skal lånetilbuddene være enslydende.

Lån penge 18 år – gode tips

kviklån 18 årigeAt skulle låne penge som 18-årig omfatter, at du naturligvis låner med fornuft og omtanke – hvilket gør sig gældende for alle typer lån uanset alder. Det er meget tidligt i livet, at man stifter gæld, og det er således ikke noget, du blot skal foretage dig uden omtanke. Du bør tænke samtlige konsekvenser igennem grundigt og træffe en beslutning baseret på et fornuftigt grundlag. Du bør først og fremmest tænke over, om det egentlig overhovedet er nødvendigt med et lån, og om det i så fald vil kunne klares med et ganske lille lån, såsom et sms lån 18 år. Det kan også være, at du kan låne penge gratis. Herudover bør du tænke over, at det måske ikke vil være nødvendigt at låne penge, bare så du kan gå i byen og have det sjovt hver eneste weekend sammen med vennerne. Ydermere er det måske heller ikke yderst nødvendigt at låne penge til en afbudsrejse med kæresten, som du egentlig ikke har råd til. Hvad der virker som en god idé i øjeblikket, kan være en rigtig dårlig idé på længere sigt, når du er nødsaget til at betale pengene tilbage på et lån i løbet af de næste mange år.

Lån 18 år kan være den ideelle løsning, hvis du har et godt og realistisk overblik over din økonomiske situation. Dette gør sig dog sjældent gældende for mange unge mennesker, og det kan derfor være en rigtig god idé at lægge et budget over din økonomi. På den måde kan du få et overblik over dine indtægter og udgifter på månedlig basis, så du kan finde ud af, hvor meget du reelt set har til rådighed. Såfremt du er for doven til at lave et budget og foretage en masse grundige overvejelser, bør du under ingen omstændigheder søge om et lån, da det næsten kun kan gå galt for dig økonomisk set. Det koster penge at låne, og såfremt du ikke betaler lånet tilbage til rette tid, pålægges der blot ekstra gebyrer, hvilket kan resultere i, at det kan blive endnu sværere for dig at få styr på din privatøkonomi igen. Der findes et hav af historier om danske 18-årige, der simpelthen ikke har kunnet styre, at de har haft muligheden for at låne hurtige penge. Det har resulteret i et kæmpe overforbrug af eksempelvis dyr elektronik, tøj og ferier, og de har således ikke kunnet betale lånene tilbage til rette tid, hvorfor de så er endt i RKI.

Skulle du være så uheldig at blive registreret i RKI som 18-årig, har du meget ringe fremtidsudsigter, da du i en periode på 5 år vil være udelukket fra at kunne låne penge hos både online udbydere samt hos banker. Når de 5 år er gået, vil du stadig skylde de penge, du har lånt, sammen med en hel masse renter, og din kreditor vil stadig kunne hive dig i fogedretten. Det er derfor utrolig vigtigt, at du tænker dig grundigt om, før du låner penge i så tidlig en alder.