Hvad koster det at låne?

De fleste danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv spurgt sig selv: Hvad koster det at låne penge? Det er et spørgsmål, der umiddelbart kan virke svært at svare på, men nu har vi her hos expresslån.dk gjort det nemt for dig at regne det ud med vores låneberegner. Med denne får du mulighed for selv at udregne, hvad dit lån vil komme til at koste dig, og det gør du ved at skrue på lånets forskellige parametre, såsom rente, ydelse, løbetid osv. Såfremt du allerede har et lån, kan du også benytte dig af beregneren til at udregne, hvor meget det kommer til at koste dig at have lånet på længere sigt. Endelig tilbyder vi her hos expresslån.dk også en lånesammenligner, som du kan benytte, hvis du ønsker at sammenligne to forskellige lån med hinanden, og det gør du eksempelvis ud fra den årlige rente eller lånenes ÅOP. Ganske kort fortalt har vi altså samlet alt her på siden, så du kan få en uvildig låneberegning eller blot få mere at vide om lån af penge, hvad end det gælder renter, ÅOP, omkostninger eller noget helt fjerde.

Hvad koster et boliglån?

boliglånSkal du til at købe ny bolig, er det utroligt vigtigt at vide, hvor meget man kan låne, da det giver en idé om, hvor meget boligen må koste. Er du i tvivl om, hvad det helt præcist vil komme til at koste dig at låne til din drømmebolig, skal du blot anvende vores låneberegner, da du dermed kan finde ud af, hvad de forskellige boliglån koster på månedsbasis. Du kan således hurtigt blive afklaret om den månedlige ydelse samt foretage en simpel sammenligning af de forskellige typer lån eksempelvis med og uden afdrag. Ud fra din egen udbetaling samt de låntyper, du er interesseret i, kan du hurtigt sammenligne de forskellige typer lån med hinanden og få et overblik over både banklån og realkreditlån.

Når du skal låne penge til en bolig, er der visse gebyrer og udgifter forbundet med køb af boligen, flytning og optagelse af lån, såsom flytteomkostninger, afgift til skødet, afgift til ejerskifteforening, tinglysningsafgift samt eventuelle advokatomkostninger.

Hvad koster et billån?

billånHvis du gerne vil finde ud af, om du har råd til din drømmebil, bør du beregne det pågældende billån. Hvis du allerede har fundet bilen og dermed ved, hvad den koster, kan du hurtigt udregne, hvad lånet vil komme til at koste dig i månedlig ydelse. Du bør dog være opmærksom på, at beregningen blot er vejledende. Hvis du ikke har fundet bilen endnu, men i stedet ønsker at finde ud af, hvilken type bil du har råd til, kan vi også være behjælpelige. Du skal blot regne ud, hvad du har råd til at betale i månedlig ydelse og til udbetalingen, og vi vil herefter kunne fortælle dig, hvad bilen må koste. Læs evt. Bil Sitets guide til billån.

Hvad koster et realkreditlån?

Hvis du er interesseret i at vide, hvad et givent realkreditlån vil komme til at koste dig på længere sigt, kan du ligeledes vælge at benytte dig af vores beregner. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvad lånet til ejerboligen vil koste dig i månedlig ydelse. Det er muligt for dig at låne 80% af boligens værdi som realkreditlån, og det resterende beløb skal således finansieres via egenbetaling eller banklån. Indtast lånebeløbet og løbetiden i vores beregner og få svar med det samme.

Hvad koster det at låne 500.000 kr., 1 million eller 2 millioner?

lånVi har her hos expresslån.dk udarbejdet en låneberegner, så du kan få mulighed for selv at regne ud, hvor meget dit lån koster, hvad end der er tale om hurtig lån eller et lån på 500.000 kr., 1 million eller 2 millioner. Du skal således blot indtaste dit ønskede lånebeløb og den eventuelle låneperiode, hvorefter vi oplister en række af dine lånemuligheder, så du kan få et overblik over, hvor meget det pågældende lån vil komme til at koste dig hos hver enkelt låneudbyder.

En god huskeregel i forbindelse med dette er at kigge efter lånets ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. Det kan nemlig være utroligt svært at udregne, hvad et lån helt præcist koster, da der er rigtig mange omkostningstyper, der skal regnes med. Det er derfor vedtaget ved lov, at alle finansielle produkter skal oplyses med ÅOP for at sikre, at du som forbruger opnår mere gennemsigtighed inden for det danske lånemarked. Når man kigger efter et låns ÅOP, får man lånets samlede omkostninger oplyst, da det er et udtryk for lånets pris, uanset hvordan denne pris er strikket sammen. Det er derfor, at du altid bør være opmærksom på ÅOP, når du skal kigge efter, hvad et lån koster.

Hvor meget kan jeg låne?

Med vores låneberegner her hos expresslån.dk kan du hurtigt og nemt få en fornemmelse for de muligheder, du har som låntager. Du bør dog være særligt opmærksom på, at beregningen naturligvis kun er vejledende, og den giver derfor kun et overslag på, hvad du sådan cirka kan låne for. For en mere præcis beregning, bør du tage kontakt til din personlige bankrådgiver.