Lån penge nu og få dem med det samme

Det er i dag muligt for dig som låntager at låne penge og få dem med det samme, og det er desuden utroligt nemt. Der er rigtig mange danske långivere, der tilbyder, at du kan låne penge med det samme med eksempelvis kviklån eller forbrugslån, hvor pengene kommer direkte ind på din bankkonto i det øjeblik, din låneansøgning er blevet godkendt af den valgte långiver. Det gælder normalvis, at du får svar direkte på den skærm, du har anvendt, såsom din PC, tablet eller smartphone, og pengene kan sågar være på din konto inden for blot ganske få minutter.

Der kan opstå mange situationer i livet, hvor du simpelthen ikke har tiden til at vente flere timer på, at din ansøgning bliver behandlet, og i disse situationer kan det være fordelagtigt for dig at henvende dig til en låneudbyder, der tilbyder udbetaling samme dag. Det kan eksempelvis være, at din fryser går i stykker, hvorfor du har brug for at investere i en ny, eller også finder du en billig afbudsrejse, som du ikke kan vente med at købe. Ved hændelser som disse har du mulighed for at henvende dig hos en låneudbyder, der tilbyder direkte udbetaling af kviklån eller forbrugslån – ellers er alternativet, at du er nødsaget til at vente med at have pengene til dagen efter. Få et samlet overblik over netop dine lånemuligheder ved at anvende vores sammenligningstjeneste her hos expresslån.dk, så du kan låne penge nu og få dem med det samme.

Lån nu og her

lån penge nuMed en låneudbetaling samme dag skal du blot vælge en låneudbyder, som tilbyder direkte overførsel til låntagerens bankkonto, og det gør samtlige udbydere i vores sammenligningstjeneste. Men hvad vil det egentlig sige, at en låneudbyder foretager en direkte overførsel af pengene? Det betyder helt konkret, at pengene ender på din bankkonto blot et par minutter efter, at overførslen foretages. Det vil altså sige, at det egentlig fungerer på nøjagtig samme måde, som når du overfører et bestemt beløb til en person, der har den samme bank som dig selv.

Du skal blot kontrollere, at låneudbyderen har den samme bank som dig, ellers vil det ikke være muligt at foretage denne direkte overførsel. Hernæst skal du undersøge den pågældende udbyders åbningstider, da det gælder, at alle udbetalinger oftest bliver foretaget manuelt. Dog har de fleste udbydere, der udbetaler kviklån, åbent i temmelig lang tid om aftenen samt i weekenden, og herudover åbner de også tidligt. Det vil altså sige, at det kun er om natten og sent om aftenen, at du ikke har mulighed for et lån nu og her. Det skal i forbindelse med dette nævnes, at det er en god idé at sende din låneansøgning afsted senest 30 minutter før lukketid, så du er garanteret, at ansøgningen når frem i tide og kan behandles, før den pågældende låneudbyder lukker. Endelig skal du blot udfylde ansøgningen og sende den afsted, og her gør det sig som regel gældende, at du får direkte svar inden for senest 1 time, så længe din ansøgning bliver godkendt.

De fleste låntagere, som er interesseret i et hurtigt lån, er oftest forbrugere, der står og mangler penge hurtigst muligt her og nu. Det kan eksempelvis være, at man ikke har mulighed for at betale en regning og dermed ønsker at slippe for at få en rykker for denne. Eller måske du allerede har modtaget adskillige rykkere for en regning, og du dermed ønsker at undgå at blive registreret som værende dårlig betaler i RKI-registret. Der kan altså være et hav af grunde til, hvorfor man ønsker at låne penge nu og få dem med det samme, og her gælder det, at de fleste hurtige lån bliver givet uden videre begrundelse for, hvad man egentlig vil bruge de konkrete penge på. Grunden til, at dette kan lade sig gøre, er, at de fleste online låneudbydere forstår disse situationer fuldt ud og dermed er klar over, at der simpelthen ikke er tid til at forklare, hvorfor man skal bruge penge.

Hvor finder jeg et lån med udbetaling samme dag?

Listen er utrolig lang, når det gælder udbydere af hurtige lån med udbetaling samme dag. Dog skal det nævnes, at priserne varierer en smule fra udbyder til udbyder, og herudover ændres priserne jævnligt, så låneudbyderne kan være så konkurrencedygtige som overhovedet muligt. Det kan således være en rigtig god idé at anvende et sammenligningsværktøj for at få et bedre overblik, da sammenligningssider opdateres jævnligt, så du er garanteret, at du altid sidder med de seneste tal.

Det er således en rigtig god idé at sammenligne de forskellige låneudbydere med hinanden, så du kan finde ud af, hvilke muligheder du har, og et begreb som ÅOP giver dig mulighed for hurtigt og nemt at gennemskue, hvilket lån der vil være det billigste og mest fordelagtige for dig. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er samtlige omkostninger medregnet, så du er sikker på, at du får alle aspekter af lånet med i dine beregninger. Når du sammenligner hurtige lån med udbetaling samme dag for en række låneudbydere i Danmark, kan du nemt finde lige akkurat den løsning, der bedst passer til dine behov og ønsker. Kviklån, forbrugslån og andre hurtige lån findes nemlig i mange forskellige størrelser og har desuden også vidt forskellige vilkår, så det kan være svært for dig som låntager at finde hoved og hale i det hele. Men ved at sammenligne lånene direkte med hinanden, kan du både spare penge og tid, og herudover er det ganske uforpligtende for dig at foretage en sammenligning af forskellige låneudbydere.

Kan alle låne penge med det samme?

lån penge med det sammeDer er nogle krav forbundet med at få et kviklån. Du skal eksempelvis være fyldt 18 år for at være berettiget til at låne penge, og for nogle låneudbydere gælder det, at du skal være minimum 23 år. Herudover må du ikke være registreret som værende dårlig betaler hos RKI, og hernæst er det et krav for mange låneudbydere, at du skal have en dansk folkeregistreringsadresse, der ikke er under beskyttelse, og endelig skal du også være ejer af en NemKonto, som den valgte låneudbyder kan overføre pengene til. Det skal her til slut nævnes, at på trods af at du ikke er registreret hos RKI, kan det ske, at nogle udbydere vil vælge at foretage en kreditvurdering af dig alligevel – blot så du er opmærksom på dette.

Opfylder man alle de ovenstående krav, har man generelt set rigtig gode chancer for at kunne optage hurtige lån fra 500 kr. og helt op til flere hundrede tusinde kr., som du desuden kan bruge på lige netop det, du ønsker. Hvis du vil låne denne slags penge i banken som et ganske almindeligt banklån, ville banken højst sandsynligt kræve sikkerhed i eksempelvis fast ejendom, men alt dette slipper du for at bekymre dig om ved disse hurtige lån. Det gælder desuden i forbindelse med dette, at der er rigtig mange danskere, der ikke ejer fast ejendom, hvorfor de nok ville få afslag i banken – men med disse online lånefirmaer kan alle få muligheden for at låne penge hurtigt og nemt uanset boligsituation og status.

Hvis du er på dagpenge eller kontanthjælp, vil det ligeledes være muligt for dig at optage et hurtigt lån, men der er dog forskellige vilkår fra låneudbyder til låneudbyder, som du bør sætte dig ind i.

Krav til lån med udbetaling samme dag

Der er naturligvis nogle krav, hvis du vil låne nu og her og få udbetalt pengene med det samme. Først og fremmest skal du naturligvis sende din låneansøgning inden for den valgte långivers åbningstider, og hernæst skal du have samme bank som långiveren. Der er som sagt rigtig mange danske banker, der udbyder kviklån, hvor du kan få svar med det samme, og såfremt du har en bankkonto hos en af disse banker, har du mulighed for at få lånet direkte udbetalt, efter du har fået din ansøgning godkendt. Vi har her hos expresslån.dk samlet disse långivere her på siden og sammenlignet dem med netop de långivere, der udbetaler lån nu.

Når man vælger at optage et hurtigt lån ved en låneudbyder, gælder det, at der altså vil blive stillet forskellige krav og betingelser til låntageren, før vedkommende kan låne penge. Det kan eksempelvis være alderen, der ofte har en stor betydning ift., om man vil komme i betragtning til at kunne optage et hurtigt lån med udbetaling samme dag. Herudover ønsker låneudbyderne også ofte oplysninger omkring faste udgifter, faste indtægter, årsopgørelse, arbejde osv., og her gør det sig desuden gældende, at krav kan blive tilføjet, alt efter hvilken udbyder man vælger. Onlinebankerne, som tilbyder disse hurtige lån, stiller dog ikke lige så mange krav, som bankerne gør, men der vil dog være visse krav til låntagerne, før onlinebankerne tilbyder et lån til dig. Her gælder det, at de fleste onlinebanker ikke tilbyder hurtige lån med udbetaling samme dag til personer, der er under 21 år. Hernæst er der også mange onlinebanker, der ønsker, at låntageren har et fast arbejde med en dertilhørende fast og god indkomst. I forbindelse med dette kræver nogle onlinebanker ligeledes, at man vedhæfter sine seneste lønsedler som bevis. Det kan også være, at låneudbyderen forlanger, at man som minimum har en årlig indkomst på 250.000 kr. i husstanden. Endelig skal det nævnes, at samtlige låneudbydere har som krav, at man som låntager ikke må være registreret som værende dårlig betaler i RKI, da risikoen således er alt for høj for dem.

Hvordan bliver man slettet fra RKI?

Man bliver registreret i RKI, når man ikke har betalt sine regninger, selvom man har fået rykkere for dem, og hvis du skulle være så uheldig at være registreret i RKI som dårlig betaler, har du ringe muligheder for at optage et lån. De danske virksomheder anvender RKI til at få et overblik over, om der er en stor risiko forbundet med at låne penge ud til deres forbrugere. Det skal dog nævnes, at der er en vej ud af RKI, da man har mulighed for at blive slettet fra listen på to måder. Den første måde – som desuden også er den hurtigste måde – er ved, at du som låntager betaler den regning, som er skyld i, at du er blevet registreret i første omgang. Såfremt dette ikke er en mulighed for dig, er du nødsaget til at vente i 5 år, hvorefter du automatisk vil blive slettet fra listen. Det skal her desuden nævnes, at det ikke er muligt at blive registreret for den selvsamme årsag igen, hvilket vil sige, at på trods af at man stadig ikke har betalt den pågældende regning, vil virksomheden ikke kunne gøre mere i denne sag.

Hvad skal jeg overveje, før jeg låner?

Der er rigtig mange fordele ved at låne penge nu og få dem med det samme. Fordelen ved disse hurtige lån er bl.a., at du ikke er nødsaget til at stille sikkerhed for lånet eller bruge tid på at sende vigtige dokumenter såsom årsopgørelser. Hernæst slipper du også for at redegøre for, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på, og herudover går der stort set aldrig mere end et par timer, før du har pengene på din bankkonto. Men der er selvfølgelig også nogle ulemper forbundet med disse hurtige lån, som vi her vil bruge tid på at nævne. Det kan eksempelvis være, at folk kommer til at låne impulsivt for at købe noget, de slet ikke har brug for, og som de højst sandsynligt ikke havde købt, såfremt de havde overvejet købet grundigt. Man skal altså ikke blot tage et hurtigt kviklån eller forbrugslån for at feste eller spille pengene op, men udelukkende vælge at låne penge, hvis det er højst nødvendigt. Det skal i forbindelse med dette nævnes, at vi naturligvis ikke forbyder direkte udbetaling af kviklån, da det begrænser udbydernes muligheder, men man bør som låntager tage ansvar for sin beslutning, og i særdeleshed når det kommer til lån af penge med det samme.

Herudover er det utrolig vigtigt, når du optager et forbrugslån eller et hurtigt lån, at du skal være fuldstændig ærlig over for dig selv, og hvis du undervejs finder ud af, at du ikke har råd til at afdrage på lånet og tilbagebetale lånet i tide, skal du naturligvis ikke optage lånet. For hvis du ikke betaler dine afdrag på lånet, vil du garanteret ende i RKI – også kendt som Experian – hvilket kan gøre din hverdag utrolig svær, og du vil måske aldrig få mulighed for at låne penge igen. Herudover kan du som RKI-registreret ikke længere købe eksempelvis elektronik på kredit eller optage et fordelagtigt banklån til en lav rente. Du ender således i en ond cirkel, der kan være svær at bryde ud af igen, da du er nødsaget til at optage flere hurtige lån for at kunne tilbagebetale dine afdrag. Her kan du desuden ende med at optage meget dyre lån med ekstremt høje renter, da det her gælder, at hurtige lån ofte har en langt højere rente end ganske almindelige banklån, og du kan således ende med at skulle betale helt op til 30% i rente hvert eneste år. Vi anbefaler således, at du til hver en tid sørger for at bruge masser af tid på at finde de helt rette lån til netop den situation, du befinder dig i her og nu. Det skal dog nævnes, at det er muligt for dig som låntager at optage forbrugslån med lave renter, så længe du blot har en fast indkomst, og herudover må du naturligvis ikke være registreret i RKI – så kan du hurtigt få råd til alt det, du går og drømmer om.

Læg et budget og få et overblik

budgetDet kan altså være en rigtig god idé at finde ud af, hvordan dit budget ser ud, inden du tager et lån, da et samlet overblik over alle dine indkomster og udgifter kan give dig en langt større indsigt i, hvor mange penge du har til rådighed hver eneste måned. Når du skal fastlægge dit budget, skal du skrive samtlige indtægter ned, og dette inkluderer alt lige fra løn og kontanthjælp til feriepenge og andet. Hernæst skal du finde samtlige udgifter, og det dækker eksempelvis over husleje, transport, telefon, forsikring osv. Efter disse faste udgifter kan det være en god idé at fastlægge et beløb til varierende udgifter, som eksempelvis kunne være ferier, abonnementer, tøj, husholdning osv. Når du har fastlagt både indtægter og udgifter, skal du blot modregne disse med hinanden, og det resulterende beløb vil her være dit rådighedsbeløb om måneden. Det kan i forbindelse med dette være en rigtig god idé at regne et par ekstra hundrede kroner med i udgifterne blot for at sikre, at man har penge nok, såfremt ekstra udgifter skulle opstå af den ene eller anden årsag. Eksempler på dette kunne være, hvis nu benzinpriserne skulle stige, eller hvis nu elregningen er blevet dyrere end først antaget. Endelig kan det være fordelagtigt at lægge budgettet et år frem, så du bedre kan sikre dig for uventede omkostninger, og herudover skal du naturligvis huske at lave et nyt budget, hver eneste gang ændringer i enten udgifter eller indtægter opstår.