Lån med lav rente

Hvis du er på udkig efter et billigt lån med lav rente, er det vigtigt, at du husker på, at du altid bør ansøge hos flere låneudbydere på samme tid. Grunden til dette er, at den rente, du bliver tilbudt i en låneaftale, først bliver fastsat, når tilbuddet endeligt udarbejdes til dig. Med andre ord ved du således ikke, hvilken rente du vil blive tilbudt, før du står med den endegyldige aftale i hånden, og såfremt du blot har ansøgt om lån hos én udbyder, står du kun med dette ene tilbud i hånden. Vælger du derimod at søge om lån hos flere forskellige udbydere i jagten på at finde flere billige lån, har du pludselig rigtig mange tilbud at vælge imellem, hvorfor din position vil blive markant bedre. Det er nemlig utroligt vigtigt at vide, hvad der findes derude på lånemarkedet, for at få billige lån med lav rente, og det gør du således ved at ansøge om andre billige lån flere steder samtidig.

I forbindelse med dette er det særligt vigtigt at være opmærksom på, at du aldrig er forpligtet til at skrive under på noget, når du ansøger om et lån med lav rente. Du har således ret til at afvise det pågældende tilbud, hvis du af den ene eller anden årsag fortryder, da tilbuddene ikke er bindende, før du har sat din underskrift på ansøgningen og sendt den retur til udbyderen. Det er altså en god idé at ansøge om rigtig mange billige lån med lav rente, så du efterfølgende frit kan vælge imellem de mange tilbud. 

Find billige lån uden renter

billig lån uden renterEt rentefrit lån er en låntype, hvor du ikke behøver at betale renter, hvorfor det også hører til blandt de billigere lån på markedet. Men selvom et lån er rentefrit, betyder det dog i de fleste tilfælde ikke, at lånet er gratis. Omkostningerne er blot gemt i bl.a. gebyrer og stiftelsesomkostninger, og det betyder således, at du stadig har rentelignende omkostninger ved at optage det pågældende lån. Man bør således benytte lånets ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent, når man vil vurdere, hvorvidt et lån er fordelagtigt eller ej, da alle omkostninger vil være medregnet i vurderingen af lånets fordelagtighed, når man benytter dette begreb.

Men selvom et rentefrit lån ikke er gratis, kan denne låntype sagtens være brugbar for låntagere i visse situationer, men man skal blot bruge sin sunde fornuft, når man vil regne ud, hvad lånet reelt set kommer til at koste på længere sigt. Dette gør sig især gældende i situationer, hvor lånets ÅOP er 0%, da der her som regel er skjulte hensigter skrevet bag. Men det skal dog nævnes, at der er enkelte tilfælde med korte lån, som faktisk er gratis.

Billige lån med NemID

Det er nu også muligt at finde billige lån med lav rente med NemID, da flere lånefirmaer har mulighed for NemID-verifikation. Med NemID får du en hurtigere ekspeditionstid samt en nemmere ansøgningsproces, da du blot kan underskrive ved at anvende dit NemID. Du slipper således for at skulle sende en hel masse dokumenter med posten og bruge tid på at scanne dokumenter, som du er nødsaget til at underskrive for at kunne optage et lån. Endelig er lån med NemID en meget sikker og tryg metode at anvende, da du her ikke risikerer, at nogle af dine fortrolige oplysninger eller data falder i de forkerte hænder. Det skal dog nævnes, at det endnu ikke er alle danske låneudbydere, der benytter NemID, men i løbet af det seneste stykke tid er der kommet flere og flere udbydere med på vognen, og man forventer kun, at denne tendens vil være stigende.

Billigste lån med fast rente

Et lån med en fast rente betyder, at renten på lånet låses fast i en given periode, hvorfor du kender til din rente samt dine udgifter. Såfremt man fortryder, at man har valgt et lån med en fast rente, kan man altid omlægge lånet til en variabel rente. Det kan derfor betale sig at regne lidt på de forskellige tal, både inden lånet optages, men også imens, da det kan give dig store besparelser på længere sigt. Hvis du gerne vil sikre dig det billigste lån med en fast rente, kan du benytte dig af vores beregner her på siden, og du skal således blot indtaste, hvor meget du ønsker at låne. Herefter sørger beregneren automatisk for at sammenligne renter fra de helt store låneudbydere på det danske marked, så du kan få et hurtigt overblik over hvilke muligheder, du har, når det kommer til at låne penge med fast rente.

Boliglån med lav rente

lån til boligRenten på et boliglån svinger utroligt meget fra bank til bank, men så længe du blot har en god og sund økonomi, er en god huskeregel, at du ikke bør betale en rente på mere end 5-7% procentpoint over Nationalbankens udlånsrente. Du kan med fordel i forbindelse med dette undersøge, om du gennem et medlemskab af en pensionskasse eller af en faglig organisation har mulighed for at opnå særligt lave renter på dit boliglån.

Det kan umiddelbart virke som en umulig opgave at skulle forhandle med den lokale bank, men du kan dog skabe de bedste betingelser for dig selv for at hente det billigste boliglån ved at foretage dig forskellige ting. Du bør bl.a. udarbejde et sundt og godt budget ved at skære overflødige abonnementer væk, undersøge om du har de billigste forsikringer samt forsøge at trimme dit forbrug. Herudover kan det også være en god idé at indhente lånetilbud fra flere forskellige banker, så du kan være sikker på, at du har valgt den billigste bank, eller du kan bruge det mest fordelagtige tilbud til at presse din nuværende bank.

Billån med lav rente

lån til bilHvis du står i en situation, hvor du ikke har pengene til at finansiere hele købet af din drømmebil selv, kan det være en god idé at kigge på muligheden for at finansiere den med et billån. For at sikre at du får fingrene i det billigste lån, bør du sætte dig ordentligt ind i, hvordan du billigt og bedst låner penge til en ny bil, så der stadig vil være penge tilovers til afgifter, benzin, vedligeholdelse osv. I vores beregner her på expresslån.dk har du mulighed for at sammenligne priser på forskellige billån, så du kan finde frem til den løsning, der bedst stemmer overens med netop dine ønsker og behov. I forhold til renten på billånet gælder det, at den varierer efter bilmærke, bilens alder og udbetalingens størrelse, men det gør sig generelt gældende, at renten på en helt ny bil oftest er lavere end ved en ældre bil. Så dét spiller altså ind, når du skal forsøge at finde den billigste finansieringsmulighed til din nye bil, og ydermere kan kreditværdigheden også have en betydning. Endelig bør du være særligt opmærksom på lånets løbetid, og den afhænger af, hvor lang tid du regner med at have bilen. Du bør således vælge en kortere løbetid, såfremt du kører rigtig mange kilometer om året, men det vigtigste i forbindelse med dette er, at du afvikler gælden inden den forventede værdiforringelse på bilen.

Det skal her til slut nævnes, at det ikke er nødvendigt at anvende det finansieringsselskab, som din bilforhandler arbejder sammen med. Det kan i visse tilfælde være smart at gøre det, men udelukkende hvis der er tale om et rigtig godt og fordelagtigt tilbud for dig. Du bør derfor altid indhente en masse tilbud gennem en billån-beregner, som den du finder her på expresslån.dk, så du er sikker på, at du ikke bliver snydt. I vores beregner får du et samlet overblik over, hvilken rente de forskellige billån har, så du kan finde lige akkurat det billån, der passer bedst til din nuværende økonomiske situation.

Vigtige begreber ift. lån med lav rente

I jagten efter et lån med lav rente vil du højst sandsynligt støde på en masse fagbegreber, som kan være svære at forstå. Det gælder bl.a. begreber såsom debitorrente og pålydende rente. Debitorrenten viser dig den faktiske forrentning, og den tager bl.a. højde for renters renter samt afdragsformen. Den pålydende rente beskriver i stedet den rente, der pålægges årligt på lånet. Det er udgifterne ift. debitorrenten, der inddrages i lånets ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent, og den medregner samtlige udgifter ved det pågældende lån. Når man optager et lån, handler det nemlig langt fra udelukkende om at se efter den laveste rente, men man bør desuden have øje for de gebyrer, der skal betales i forbindelse med lånet. Herudover skal du også gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker tryghed ved dit lån, eller om du er villig til at tage en chance. Du kan nemlig både vælge et lån med en variabel rente eller med en fast rente, som nævnt tidligere.

Her hos expresslån.dk hjælper vi dig med at sammenligne de forskellige lånetilbud med hinanden, så du kan få en hurtig og enkel oversigt over de mange muligheder, du har, når det kommer til at finde lån med lav rente. Du bør desuden på forhånd sætte dig grundigt ind i lånets faktiske udgifter, og herudover bør du også undersøge, hvorvidt du egentlig har råd til at tilbagebetale lånet inden for den aftalte tidsperiode.