Lån 20000 kr

Du kan på kun ganske få minutter få lov at låne 20000 kr. som du kan bruge på netop det, du har behov for, uden at redegøre for, hvad pengene skal benyttes til.

Mange af os går og dagdrømmer om at have lidt flere penge til rådighed. Dette hvad end man synes det er tid til ferie, der desværre ikke er til at betale, eller man måske er blevet forelsket i den nyeste iPhone. Heldigvis kan du stoppe dagdrømmeriet og skride til handling.

I følgende guide får du et par gode tips og tricks til, hvordan du kan låne 20000 kr. til, som du kan benytte til lige præcis det, du står og mangler for tiden.

Lån 20000 uden dokumentation

Hos flere online udbydere er det muligt at tage et lån på 20000 kr. hvor du ikke skal fremvise nogen form for dokumentation. Dette kan du dog ikke gøre, hvis du vælger at tage et lån i din bank. Hvis du tager et lån, uden nogen form for dokumentation, er det eneste du skal benytte dit NemID.

Med dit NemID skabes der en vis sikkerhed for både dig og udbyderen. Således har du mulighed for let at hurtigt at underskrive på aftalen og ansøge om lånet, og udbyderen kan ligeledes have et overblik over, hvem de har udlånt penge til.

Lån 20000 rentefrit

Nogle udbydere tilbyder, at man kan tage et lån på 20000 kr. rentefrit. Dette lyder umiddelbart for godt til at være sandt – men det er det dog sjældent.

Når du slipper for at skulle betale renter, er det for det meste fordi, du i stedet skal betale et engangsbeløb for at få lov til at låne penge. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder hvor stort et beløb der skal betales, og afhænger for det meste af, hvor stort et beløb du låner, samt hvor lang afbetalingsperioden er.

Vælger du at låne 20000 kr. vil beløbet derfor, i de fleste tilfælde, blive en hel del højere, end hvis du kun skulle låne 5000 kr.

Som regel ender det dog med at blive endnu dyrere for dig, hvis du låner penge uden renter, da det engangsbeløb, du skal betale, ofte vil være en væsentligt højere pris, end et lån med renter i sidste ende ville komme til at koste.

Det kan derfor være en god idé at tjekke, hvad lånets ÅOP er. Dette tal indebærer hele den samlede pris, du kommer til at betale med både renter, gebyrer og hvad der ellers kan være at omkostninger til lånet.

Lån 20000 nu

Ofte er de store lån nogle, der kræver en del tid at få godkendelse til. Hvis du skal i banken og låne 20000 kr. vil dette i de fleste tilfælde være en langsommelig proces. Her kræver det, at du og din bankrådgiver sætter Jer ned sammen, hvorefter du skal redegøre for din økonomiske situation. Her kan det tage op til flere uger, før bankrådgiveren får godkendt din forespørgsel om lånet.

Heldigvis kan du på langt hurtigere og lettere vis få lov at låne 20000 kr. Hvis du ansøger online kan du på ganske kort tid få lov at låne penge, uden du behøver at oplyse om din økonomiske situation.

Uanset typen af lån, du kunne tænke dig at tage online, vil disse ofte være hurtige at tage. Alt du skal gøre er at ansøge om de 20000 kr. ved at give nogle personline oplysninger om dig selv samt benytte dit NemID til at bekræfte, at du er, hvem du udgiver dig for at være.

Når du har ansøgt om at låne 20000 kr. er der ikke nogen, der skal vurdere dig eller din indkomst, og hos mange udbydere går der derfor kun få minutter, før du har svar på, om du kan låne pengene eller ej.

På den måde kan du få pengene allerede samme dag, du ansøger om dem.

Lån 20000 trods RKI

Hvis du er registreret hos RKI eller i debitorregistret, vil det sige, du bliver betragtet som dårlig betaler. Er du registreret i en af de to, er det derfor de færreste udbydere, der ønsker at låne dig penge.

Lånudbyderne tjener kun penge, hvis de lånte beløb bliver tilbagebetalt. Dermed ønsker mange ikke at låne penge ud til folk, der er stemplet som dårlige betalere.

Men blot fordi, du er registreret hos RKI, er det ikke ensbetydende med, at du ikke vil kunne komme til at låne penge en anden god gang. Lige så snart du har tilbagebetalt den gæld eller de regninger, du har som hængeparti, vil du ikke længere blive betragtet som dårlig betaler. Så at sige vil du igen kunne låne 20000 kr. på lige fod med alle andre, da lånudbyderne ikke kigger på, hvordan din tidligere økonomiske situation har været, men på om du bør være i stand til at tilbagebetale på nuværende tidspunkt.

Lån 20000 billigt

Når man skal låne 20000 kr. er det et stort beløb for lånudbyderne at risikere til tilfældige personer. Derfor vil disse lån også ofte have høje renter. Dog skal du være opmærksom på, der er en del konkurrence blandt de mange udbydere – de presser derfor hinanden på priserne, når det kommer til renter.

Hvis du giver dig tid til at undersøge de forskellige udbydere, kan du hurtigt finde frem til, hvem der udbyder det bedste lån til prisen med de laveste renter.

Hvis du vil have mulighed for på endnu billigere vis at låne 20000, og har lidt ekstra tid at gøre godt med, kan du også søge mod din egen bank.

Modsat mange af de online udbydere, er banken ofte til at forhandle med. Her skal du se banken som en sælger, der vil tilbyde dig et lån, frem for en rådgiver.

Hvis du har undersøgt forskellige udbydere med lave renter, kan du være heldig, at din bank vil være villig til at matche de tilbud, du har fundet online, og eventuelt tilbyde dig et endnu billigere lån. Her er det blot vigtigt, du har dine talegaver i orden, og vælger at fokusere på de positive ting ved din økonomi, så du kan overbevise banken om, de bør låne dig pengene.

Tag et lån når du er under 18

Uanset på hvilken måde, hvorpå du vælger at tage et lån på 20000 kr. er det først en mulighed, når du er fyldt 18 år og dermed er myndig. Dette hvad end du tager et lån i din bank, et kviklån eller noget helt tredje. 

Uanset hvem der låner dig pengene, ønsker de at låne ud til folk, de regner med kan tilbagebetale. Er du under 18 år, har du sjældent et fast job eller en fast indkomst, og det kan derfor være svært for udbyderen at vurdere, hvorvidt du er i stand til hurtigt at betale et lån på 20000 kr. tilbage.

Selvom du er fyldt 18 år, er det ikke ensbetydende med, du kan låne alle steder. I banken er der som nævnt en person, der skal vurdere dig og din økonomi, og er dermed berettiget til at sige, at de ikke vil udlåne dig penge.

Mange online lånudbydere har ikke samme mulighed for at vurdere deres kunder. Derfor er minimumsgrænsen for, hvor gammel du skal være, for at kunne låne penge, også sat væsentligt højere hos mange online udbydere.

Flere steder skal du være fyldt 21, mens det andre steder er 25. På den måde er der for lånudbyderens side større chance for, at deres kunder har en økonomi, der gør, at de hurtigt kan tilbagebetale lånet.

Kom i gang!

Nu har du efterhånden al den nyttige viden, du skal benytte, før du låner 20000 kr. Noget af det vigtigste, før du tager et lån, er dog, at du gør dit forarbejde ordentligt.

Sæt dig derfor ned og brug en del tid på først og fremmest at finde ud af, hvad dine behov er. Hvor høj må renten være? Hvilken udbyder tiltaler dig mest? Hvor lang en afbetalingsperiode har du behov for?

Når du har fundet ud af, hvad dine behov er, kan du da finde frem til hvilken udbyder, du kunne tænke dig at benytte. På den måde kan du hurtigt udelukke alle dem, der ikke lever op til dine krav.

Når du har fundet den rette udbyder for dig, tager det dig de fleste steder kun ganske kort tid at ansøge om dine 20000 kr. som du kan have på kontoen kort tid efter. God fornøjelse.