Lån med NemID

Ved at tage et lån med dit NemID kan du lynhurtigt komme til penge, uanset hvad du står og mangler.

Er din computer brændt sammen, og har du akut brug for en ny? Men har måske ikke pengene? Eller er du ved at være løbet tør for lommepenge sidst på måneden? Så er der heldigvis hjælp at hente!

I følgende guide får du derfor alverdens nyttige råd til, hvad du bør være opmærksom på, når du vil låne penge. 

Billige lån med NemID

Hvis du holder øje online findes der et kæmpe udvalg af forskellige typer lån, du kan få adgang til ved hjælp af et NemID. Dette kan gøres både let og hurtigt, så længe du har et NemID. Dog er det dumt blot at tage det første og det bedste, der popper op, når du søger efter NemID-lånene på google. Nogle af lånene er nemlig væsentligt billige end andre.

Når du skal holde øje med prisen på lånene, er der flere ting, der er i spil. Mange vælger blot at tjekke, hvor man kan få de laveste renter, men det er langt fra sikkert, dette er ensbetydende med, at det bliver det billigste lån for dig.

Er der lave renter, er der som regel også en del ulemper ved lånet, som gør, at lånudbyderne stadig kan tjene penge på dig. Er der eksempelvis kort løbetid på lånet, er det vigtigt, du kan nå at betale tilbage hurtigt, for ikke at skulle af med en ekstra omkostning. 

Ligeledes kan flere udbydere have en del gebyrer, der kan være svære at gennemskue ved første øjekast. Dermed er det vigtigt du kigger efter angivelsen ÅOP. Denne angiver hvor meget du alt i kommer til at betale, både med renter, gebyrer og hvad der ellers måtte være. Den laveste ÅOP er derfor ofte lig det billigste lån du kan tage med dit NemID.

Hurtige lån med NemID

Hvis du går ned i din bank for at låne penge til en ny bil eller indskud til en lejlighed, kan dette ofte blive en langsommelig proces. Når du låner penge i banken, vil du ofte skulle aftale et møde med en bankrådgiver, hvor du skal redegøre for din økonomiske situation, så de kan vurdere, hvor meget de vil låne ud til dig.

Efterfølgende skal bankrådgiveren som regel benytte en del tid på at vurdere din situation, og der kan derfor til tider gå op til flere uger, før du har svar på, om dit lån kan godkendes.

Sådan går det sjældent med NemID. Tvært imod. Ansøger du hos diverse online lånudbydere, vil det som regel kun tage ganske kort tid, før du har fået udfyldt de nødvendige oplysninger, det kræver til dit lån. Indtastningen af dit NemID er ligeledes hurtigt klaret og er blot med til at skabe en bedre sikkerhed for dig omkring dit lån.

Når du har indtastet de nødvendige oplysninger, vil du hos de fleste online udbydere få svar langt hurtigere end hos din bank.

Nogle steder tager det blot 10 minutter, før du får svar på, om dit lån er blevet godkendt. Andre steder kan det tage op til et par dage. Alt i alt er det dog stort set altid hurtigere for dig at tage lån med dit NemID end at ty til din bank.

Lån penge med NemID

At låne penge med NemID er ofte en langt hurtigere løsning for dig, der har behov for lidt ekstra penge på lommen, end et almindeligt banklån er. NemID-lånet er derfor oplagt til dig, der pludselig har uforudsete økonomiske udgifter, hvor du ikke har mulighed for at vente 2-3 uger på, at din bank har godkendt et lån for dig.

Mangler du hurtige penge på lommen, kan denne type lån derfor være oplagt for dig. 

Ydermere er du med NemID lån garanteret en sikker låntype, da NemID er en af de mest sikre måder at underskrive på. Der er dermed sørget for, at det kun er dig der kan benytte dig af lånet, da andre ikke kan få nogen form for adgang til dit lån, uden det nøglekort, der hører med, når du skal benytte dit NemID. 

Online lån med NemID

NemID har vundet indpas på mange online sider. ikke blot når man skal låne penge. Helt generelt benyttes et NemID, når du skal underskrive på noget, hvor du ikke har mulighed for at sætte din signatur med en kuglepen på et stykke papir. Af samme grund bliver lån der foretages online stort set altid underskrevet med NemID.

Dermed kan man være sikker på, at online lån med NemID er en sikker måde at låne penge på, hvor du er den eneste, der selv har adgang til det beløb, du har valgt at låne

Lån godkendt med NemID

Lån der bliver godkendt med NemID kan siges at være den mest sikre måde at låne penge på online. Her er der hele tre sikkerhedsfaktorer, der gør det svært for andre at snyde sig ind og hacke dig. Først og fremmest skal ud have både et brugernavn og en kodeord, der til hver en tid bør være hemmelig for alle andre.

Der ud over vil du enten få tilsendt et nøglekort eller kan hente en NemID-app, hvor du får en masse koder. Disse koder kan alle kun benyttes en enkelt gang hver især. For hver gang du skal benytte dit NemID, skal du benytte en af de koder, der står i dit såkaldte nøglekort.

Når du skal have godkendt et lån, som du ansøger om, er der derfor ingen mulighed for, at andre kan gå ind og få en finger med i spillet, hvis ikke de har både dit brugernavn, dit kodeord og dit nøglekort lige ved hånden. Dermed kan godkendelse af lån med NemID siges at vær en top sikker løsning for dig.

Hvem kan låne penge med NemID?

Et af hovedkriterierne for, at du kan tage et lån med NemID er naturligvis, at du er i besiddelse af et NemID. Dette har langt de fleste, da det benyttes både til at logge på e-boks, til at se sin skatteopgørelser, til at logge på sin netbank og meget mere. Er du endnu ikke besiddelse af et, kan dette lynhurtigt bestilles på nettet eller ved at fremmøde hos borgerservice, der kan hjælpe dig med det.

En anden forudsætning for, at du kan få lov at låne penge på denne måde, er, at du er minimum 18 år gammel. Det er ikke muligt for dig at låne penge, hvis du er under 18, og dermed endnu ikke er myndig. Dog er det langt fra en garanti, at du kan låne penge, blot fordi du er fyldt 18 år.

I princippet er det lovligt for lånudbyderne at tilbyde dig lånet, men langt de fleste udbydere har en endnu højere aldersgrænse. Hos nogle er den 21 mens den hos andre er helt oppe på 25.

Dette skyldes, at du ved online lån med NemID ikke skal redegøre for din økonomiske position som den ser ud nu eller i nærmeste fremtid. Så at sige har udbyderne ikke nogen sikkerhed i at låne penge til dig, da de ikke ved, om du har et job, hvor du er i stand til hurtigt at tilbagebetale dit lån, eller om din økonomi langt fra er stabil.

Mange udbydere ønsker derfor helst at låne penge til en minimumsaldersgruppe der i det store billede er et sted, hvor de tjener penge eller om ikke andet har mulighed for det inden for nærmeste fremtid.

SMS-lån med NemID

Man skulle næsten ikke tro, det kunne blive lettere at låne penge, end at hoppe på nettet og finde et par gode lånudbydere, der tilbyder dig hurtige lån. Men det kan det. I virkeligheden behøver du ikke en gang at rejse dig for at finde din computer, men kan nøjes med at benytte din telefon, som du sikkert allerede har lige ved hånden. Det er nemlig også muligt at tage et SMS-lån med sit NemID.

SMS-lån har i bund og grund ikke det store med SMS’er at gøre, men er blot blevet en betegnelse for lån, du kan tage over mobilen og der findes også sms lån uden NemID. Dette kan være den absolut hurtigste måde for dig at få penge ved hånden. Flere steder tager det ikke mere end to minutter, fra du har fundet telefonen, til du har svar på, om dit lån er godkendt.

Sådan kommer man i gang med lån med NemID

Når først du har skaffet dig et NemID, er du allerede godt på vej. Men inden du kaster dig over den første og den bedste lånudbyder du får googlet dig frem til, kan det være en god idé at overveje, hvad der er hovedformålet med lånet.

  • At få hurtige penge ved hånden?
  • At få mange penge ved hånden?
  • At få flere penge ved hånden til dagen og vejen?
  • At have penge til rådighed til nærmeste fremtid?

Grundene kan være mange, men uanset hvad, kan det være en god idé for dig at finde ud af, hvad der er det aller vigtigste. Vil du eksempelvis gerne have pengene med det samme, kan det være, det kræver, at du betaler en lidt højere rente. Er du derimod villig til de lidt lavere beløber eller en eventuelt længere venteperiode, før du får godkendt lånet, kan du være heldig at hive en lavere rente hjem.

Når du har opgjort med dig selv, hvad der er vigtigst for dig, bør du sætte god tid af til at finde den helt rette lånudbyder, der tilbyder det lån med NemID, der bedst dækker dine behov.